پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۱ شهریور ۱۳۹۶، ۱۱:۳۴

مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان:

هفته دفاع مقدس سند وفاداری به انقلاب است

هفته دفاع مقدس سند وفاداری به انقلاب است

گرگان- مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان گفت: هفته دفاع مقدس یادآور ایثار ملت بزرگ ایران و یادآور اطاعت‌پذیری از ولایت‌فقیه و وفاداری به انقلاب است.

حجت‌الاسلام نورالله ولی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهربا اشاره به فرا رسیدن هفته دفاع مقدس اظهار کرد:هفته دفاع مقدس نشانه وفاداری مردم بزرگ ایران به انقلاب و چراغ روشن پیش روی نسل ماست.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان افزود: هر جا به کشور تجاوز شد و بیگانگان طمع ورزیدند ملت بزرگ ایران با تمام توان به مقابله بر خواستند و درس بزرگی به متجاوزین دادند تا که هرگز طمع تجاوز را در سر نداشته باشند.

هفته دفاع مقدی یادآور تکرار عاشورای حسینی در ایران است

وی گفت: هفته دفاع مقدس یادآور عشق، ایمان،اخلاص، دفاع از قرآن، حق، استقلال، آرمان‌ها و یادآور تکرار عاشورای حسینی در سرزمین ایران است.

عضو شورای فرهنگ عمومی استان ادامه داد: هفته دفاع مقدس یاد آورفداکاری جوانان و پیران کربلاست، همان‌طور که در کربلا همه سطوح سنی کودک، نوجوان، جوان، زن،پیر و طفل حضور داشتند در جنگ تحمیلی هم تمام این گروه‌های سنی حضور داشتند و این در حالی است که در دنیای جنگ کلاسیک این قاعده بی‌معناست و فقط نظامی‌ها در جنگ حضور داشتند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان افزود: دفاع مقدس سند روشن وفاداری به انقلاب است و سیلی محکمی به متجاوزین زد و به نظر می‌رسد متجاوزین عبرت گرفته باشند.

وی افزود: آمریکا طی هشت سال سیلی سختی از ملت ایران خورده و امید برگشت به ایران را داشت اما ملت راه ورودش را برای همیشه مسدود کرده است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان بیان کرد:این ملت حسینی، عاشورایی و کربلایی است و در برابر عزت و دینش دفاع و وفاداری می‌کند و آمریکا باید بداند با یک ملت طرف است نه با یک فرد ایرانی.

کد خبر 4094281

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha